Het rijseizoen

Er kan vanaf april tot en met eind oktober worden gespoorfietst. Standaard kan dit op vrijdag en zaterdag. Net als bij de echte spoorwegen werken wij met een dienstregeling. Binnen deze dienstregeling kun je je eigen starttijd uitkiezen.

Wil je graag met een (grote) groep komen spoorfietsen op een andere dag? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op! Boekingen dienen uiterlijk 48 uur van te voren bij ons aangemeld en betaald te zijn. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om uw rit(ten) ruim van te voren te boeken!

Ritduur en vertrek

Een enkele rit op een spoorfiets duurt ongeveer 15 – 25 minuten. Je dient ongeveer 10 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Vertrekken kan wanneer alle deelnemers die samen hebben geboekt, aanwezig zijn. Het is niet mogelijk om vanuit Twekkelo te starten.

Ochtendritten

  • Vertrek heen vanuit Hengelo tussen 10.00 en 11.30
  • Vertrek terug vanuit Twekkelo tussen 12.00 en 13.30

Middagritten

  • Vertrek heen vanuit Hengelo tussen 14.00 en 14.45
  • Vertrek terug vanuit Twekkelo tussen 15.30 en 16.30

Prijzen

Spoorfietsen betaal je niet per persoon, maar per spoorfiets. Op een enkele spoorfiets kunnen maximaal 6 personen plaatsnemen, waarvan er twee fietsen. Gebruik maken van een reguliere spoorfiets kost 30 euro voor een dagdeel. Met 6 personen is dit slechts 5 euro per persoon!

Voor de fanatiekeling hebben wij een enkele unieke klassieke pomplorrie staan. Deze biedt plaats voor 8 personen (waarvan er twee “pompen”). De pomplorrie is een stuk zwaarder in gebruik (zeker met meerdere personen erop) maar geeft een zeer bijzondere ervaring. Deze pomplorrie kost 50 euro voor een dagdeel.