Meer doen in Hengelo

Naast het spoorfietsen is er veel meer te doen in Hengelo. Daardoor is een bezoek aan ons goed te combineren met allerlei andere activiteiten.

In Hengelo is altijd van alles te doen op ieder moment. Bezoek de gezellige binnenstad voor een etentje, maak een shoprondje of plan een dagje uit met je gezin. Ga lekker de natuur in, het prachtige Twentse landschap ligt om de hoek! Informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in Hengelo vindt je op: Uit in Hengelo

Meer doen in Twente

Je zult wel denken: Twente? Dat is toch die regio vol natuurgebieden, landgoederen en boerderijen? En je hebt nog gelijk ook. Daarom kun je bij ons ook zo goed van de natuur genieten. Fiets langs de mooie landschappen en koop verse eieren bij de boer aan huis. Maar Twente heeft veel meer. Ontdek bijvoorbeeld onze steden en dorpen, waar je evenveel bijzondere winkels tegenkomt als goede restaurants. Bezoek een museum, attractiepark of tentoonstelling. Liever relaxen? Dan ga je toch gewoon naar de sauna! Er is hier van alles te doen. Of juist helemaal niets. Net waar je zin in hebt.

Kijk voor een overzicht van activiteiten en bezienswaardigheden op: Visit Twente